Indíts gasztroblogot és nyerj szakácskönyvet!

2007 szeptember 17. | Szerző: |

Indíts gasztroblogot, vagyis főzős webnaplót a Caféblogon! A blog elindításában segítünk!
(A blog létrehozásával és használatával kapcsolatban rengeteg információt találsz Help című blogunkban!)

Ha már legalább 3 bejegyzésed van a naplódban, küldj egy emailt a gasztroblog@nlcafe.hu címre. A beküldött blogok közül hetente egyet kisorsolunk, a nyertesek fantasztikus szakácskönyveket nyernek a Vince Kiadó jóvoltából*!

E heti nyereményünk:
“Halak és a tenger gyümölcsei”

Az emailben amit küldesz nekünk, a következő információkra van szükségünk ahhoz, hogy nevezésed érvényesnek tekintsük:

  • Blogod címe
  • Blogod URL-je (webcíme)
  • Teljes neved
  • Címed
  • Telefonszámod

Nagyon fontos, hogy a kért adatokat pontosan és hiánytalanul írd meg nekünk, különben nem tudjuk eljuttatni hozzád a nyereményt.

Indítsd el gasztroblogod még ma, nevezz, és nyerj ínyenc ételrecepteket!

(*Nyereményjátékunk határideje módosult! Utolsó sorsolásunkat november 23-án tartjuk!)

 

 

Kommentek

(A komment nem tartalmazhat linket)
  1. Tökéletlen says:

    Ez a Le cordon bleu sorozat a kedvencem, ezért tényleg érdemes a hadititkos házi receptet közhírré tennie annak, aki eddig még nem kezdett hozzá.

    Kitűnő a lasagna, a tiramisu és a fokhagymás cukkinileves – az igazán kezdő háziasszonyok is bátran neki foghatnak, mert a receptek leírása könnyen követhető.

  2. Veracat says:

    Az üzenőfalra nem tudtam írni, megpróbálom itt
    Szóval azt szeretném tudni, hogy attól hogy nekem van a másik blogom nevezhetek-e ide a gasztroblogba is?
    Ugyanis nagyon szeretem az ínyenc recepteket. :))
    Köszi.

  3. Tökéletlen says:

    Ha már így adódott, hogy ez a könyv került ajánlásra, hátha a T. Szerkesztőknek van némi kapcsolatuk az írókkal. Lenne ugyanis egy azonnali kérdésem a Csokoládés mogyorótortához – ami épp most készül a fenti kötetből. A csokoládékrémhez mennyi cukrot kell adni a 3 dl vízhez, hogy cukorszirup legyen belőle? Biztos van valami általános sziruparány. Nagyon örülnék a válasznak. Csak 6 dkg-nál nagyobb számot tudok elfogadni, mert az kevésnek bizonyul a mostani krémhez.

    Köszönöm a segítségeteket!

  4. kasza18 says:

    nagyon tetszenek ezek a szakácskönyvek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Üzenj a blogger(ek)nek!

Üzenj a kazánháznak!

Blog RSS

Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!