Indíts gasztroblogot és nyerj szakácskönyvet!
2007 szeptember 17. | Szerző: Gépház |
Indíts gasztroblogot, vagyis főzős webnaplót a Caféblogon! A blog elindításában segítünk!
(A blog létrehozásával és használatával kapcsolatban rengeteg információt találsz Help című blogunkban!)
Ha már legalább 3 bejegyzésed van a naplódban, küldj egy emailt a gasztroblog@nlcafe.hu címre. A beküldött blogok közül hetente egyet kisorsolunk, a nyertesek fantasztikus szakácskönyveket nyernek a Vince Kiadó jóvoltából*!
“Halak és a tenger gyümölcsei”

Az emailben amit küldesz nekünk, a következő információkra van szükségünk ahhoz, hogy nevezésed érvényesnek tekintsük:
- Blogod címe
- Blogod URL-je (webcíme)
- Teljes neved
- Címed
- Telefonszámod
Nagyon fontos, hogy a kért adatokat pontosan és hiánytalanul írd meg nekünk, különben nem tudjuk eljuttatni hozzád a nyereményt.
Indítsd el gasztroblogod még ma, nevezz, és nyerj ínyenc ételrecepteket!
(*Nyereményjátékunk határideje módosult! Utolsó sorsolásunkat november 23-án tartjuk!)
Kommentek
Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:
Ez a Le cordon bleu sorozat a kedvencem, ezért tényleg érdemes a hadititkos házi receptet közhírré tennie annak, aki eddig még nem kezdett hozzá.
Kitűnő a lasagna, a tiramisu és a fokhagymás cukkinileves – az igazán kezdő háziasszonyok is bátran neki foghatnak, mert a receptek leírása könnyen követhető.
Az üzenőfalra nem tudtam írni, megpróbálom itt
Szóval azt szeretném tudni, hogy attól hogy nekem van a másik blogom nevezhetek-e ide a gasztroblogba is?
Ugyanis nagyon szeretem az ínyenc recepteket. :))
Köszi.
Ha már így adódott, hogy ez a könyv került ajánlásra, hátha a T. Szerkesztőknek van némi kapcsolatuk az írókkal. Lenne ugyanis egy azonnali kérdésem a Csokoládés mogyorótortához – ami épp most készül a fenti kötetből. A csokoládékrémhez mennyi cukrot kell adni a 3 dl vízhez, hogy cukorszirup legyen belőle? Biztos van valami általános sziruparány. Nagyon örülnék a válasznak. Csak 6 dkg-nál nagyobb számot tudok elfogadni, mert az kevésnek bizonyul a mostani krémhez.
Köszönöm a segítségeteket!
nagyon tetszenek ezek a szakácskönyvek